Még egyszer az OTP Lovas VK-ról

Nem igazán szoktam kétszer írni egy eseményről, most azonban kivételt kell tennem. Egyrészt, mert örömmel tölt el, hogy 36 óra alatt közel 1000 olvasója volt a posztomnak és ezt nagyon köszönöm. Szinte mindenki egyetértett megállapításaimmal, kivéve egy ” kedves és kulturált ”  hozzászóló hölgyet, aki westernes kritikámat rosszallotta kissé 🙂 . Ennek kapcsán mondanám el, hogy mint képzett sportfotós, pontosan tisztában vagyok a reining szabályaival (is). Tudom, hogy mi van egy gyakorlatban és azt is, hogy mi nincs, sőt az okoknak is tudatában vagyok. De! Ez az a helyzet, mint mikor egy fotós egy “nem teljesen jól” megcsinált képet hoz a lapszerkesztőhöz és rögtön magyarázatokat is fűz hozzá: nem volt olyan optikája, sietni kellett és amúgy is a körülmények … szóval ezért életlen a fotográfia.
Érdektelen a magyarázat. A produkció, amit az alkotó letesz az asztalra, csak az a lényeg. Azt gondolom, ha pedig komoly nehézségek vannak, nem kell elvállalni a felkérést (már ha az). Minden bizonnyal lettek volna avatottabb (értsd: tapasztaltabb, érdemesebb) versenyzők, akik ezt az embert próbáló feladatot jobban megoldották volna és ezzel egy egész szakágnak szereztek volna dicsőséget. 

És most pedig fussunk neki újabb posztunknak, mely egy reptérlátogatásról szól majd 🙂

Reklámok

tankkiller01 névjegye

- Teacher and Supervisor until 1989. - 1986-89: Hungarian News Agency: external photojournalist. - 1989-1995: Hungarian News Agency - Photo editing: photojournalist, editor in charge, representative county head of department. - 1996-2000: Axel Springer: photo editor, image editor (at the "24 Hour" Komárom- Esztergom county newspaper). - 1999-2000: Member of the Chamber of Hungarian Photojournalists Presidium - 2000-2007: own enterprise, company security expert - 2007 - freelance photographer: EPA, DPA, AFP exterior photographer. - 2013: member of the Hungarian Association of Photographers. - 2017: member of the World Association of Hungarian Photographers. Awards: - Sports Photo Art Competition “Silver Javelin” Special Award, 1998. - Axel Springer Hungary thematic awards 1997-98-99 - 2016. V. Perlensis Photo Salon: World Association of Hungarian Photographers Gold Medal - Third International Photo Salon Start Photo Sofia 2017: Honourable Mention FIAP - 1st. MAHFUZ ULLAH Memorial International Photo Contest 2017 (India): BPS Certificate of Merit - 5th. International Exhibition of Photography "Montenegro 2017": Honourable Mention Salon - MNE SER Circuit 2017 (Serbia): Honourable Mention Salon - Belgrade Photo Autumn 2017: BPhA Silver Medal & Honourable Mention PSA - Moldova Image & Art Salon 2017: FIAP Gold Medal
Kategória: Fotó | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s